Om Lassen ventilation i Esbjerg

Mange års erfaring

Efter godt 20 år i ventilationsbranchen som Projektleder i 2 firmaer indenfor ventilation, fik Steen Lassen i 2011 lyst til at starte sit eget ventilationsfirma – Lassen Ventilation – på Havnen i Esbjerg. Der er i dag 4 mand på kontoret, Steen Lassen, Olav Skønager, Alex Svendsen og Mette Poulsen. Derudover har virksomheden 4 egne montører samt op til 5 montører lejet ind fast.

Vores stærke sider er ventilation i kontorbygninger – med og uden køling – skolerenoveringer, storkøkkenventilation og procesudsugning i industrivirksomheder. Vi er medlem af Vent ordningen, og kan servicerer nye og eksisterende ventilationsanlæg. 

VENT-ordningen

Vi er certificerede medlemmer af den landsdækkende VENT-ordning. Det betyder, at vores teknikere har gennemgået VENT-ordningens uddannelsesforløb, som har givet os kompetencerne til at foretage kvalitetseftersyn af ventilationssystemer. 

Rådgivning & vejledning

Har du brug for råd og vejledning angående opsætning af ventilationssystemer, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder efter dine behov, så vi sammen kan finde den bedste ventilationsløsning til dig.

Kvalitet

Hos Lassen Ventilation er du sikret høj kvalitet i forbindelse med både montering og serviceeftersyn af ventilationssystemer. Alle vores teknikere har gennemgået uddannelsesforløbet hos VENT-ordningen, så vi kan yde den bedste service indenfor ventilationsbranchen.

Kontakt os for at høre mere

Få mere information omkring ventilation og hvad vi kan gøre for dig. Vi står altid til rådighed for spørgsmål og rådgivning.

At arbejde ved Lassen Ventilation

Lars Korsbro er montør og har været ansat hos Lassen Ventilation siden 2013.

Jeg læste til bygningskonstruktør, og jeg skulle ud at arbejde igen, fortæller han. Han kendte Steen Lassen fra sin tidligere arbejdsplads, og han kendte også Martin Beck, der allerede arbejdede hos Lassen Ventilation. 

Ham hev jeg fat i og fik at vide, at der var en jobåbning, siger han. Denne åbning fyldte Lars Korsbro ud, og han kan godt lide, at der er meget ansvar lagt ud til de ansatte.

Steen Lassen er ikke sådan en chef, der kører ud på pladserne og hele tiden tjekker, om vi laver noget.

Vi har alle en lang erfaring, og her er man ikke bare et nummer. Lidt groft sagt, så får vi en opgave, og så ses vi, når den er løst, siger han. Han fremhæver den høje grad af medbestemmelse, og at der bliver lyttet til de ansattes erfaringer. I sin fritid løber han og cykler mountainbike, og så skal der også være plads til familien med tre børn og en hund.

Han er med til møder ude på byggepladserne. Der bliver lyttet til de løsninger, han kommer med.

Tit er det løsninger, hvor der kan spares nogle penge, siger Lars Korsbro.