Kompetent ventilationsfirma i Esbjerg

Mange års erfaring

Efter godt 20 år i ventilationsbranchen som Projektleder i 2 firmaer indenfor ventilation, fik Steen Lassen i 2011 lyst til at starte sit eget ventilationsfirma – Lassen Ventilation – på Havnen i Esbjerg. Der er i dag 4 mand på kontoret, Steen Lassen, Olav Skønager, Alex Svendsen og Mette Poulsen. Derudover har virksomheden 4 egne montører samt op til 5 montører lejet ind fast.

Vores stærke sider er ventilation i kontorbygninger – med og uden køling – skolerenoveringer, storkøkkenventilation og procesudsugning i industrivirksomheder. Vi er medlem af Vent ordningen, og kan servicerer nye og eksisterende ventilationsanlæg. 

Komfortventilation

Komfortventilation er med til at sikre et behageligt indeklima med en jævn og behagelig temperatur, samt et luftskifte, der sikrer mod forhøjet Co2 indhold.

Forhøjet Co2 indhold påvirker koncentrations- og indlæringsevnen negativt. Forskning viser, at komfortventilation er en vigtig faktor for børns undervisning. Komfortventilation er lovbefalet ved nybyggeri af skoler og undervisningslokaler.

Montage

Vi har 3 dygtige og selvstændige montører ansat, der klarer alle former for montage af ventilation. I travle perioder lejer vi ekstra montører hos en fast samarbejdspartner, som lever op til vores egne høje krav til kvalitet.

Energirenoveringer

Ved energirenovering skifter man typisk gamle remtrukne ventilatorer ud med direkte drevne EC motorer, der er væsentlig billigere i drift (op til 40%)

Køkkenventilation

Her ses billeder fra køkkenet hos Restaurant Butcher. 3 Emhætter + opvask, og poser til erstatningsluft.

For nyligt lavede vi køkkenventilation hos Rankin Park i Esbjerg 

Decentrale anlæg

Decentral ventilation af bolig, skole og institutioner. Vi kan tilbyde små boligventilationsanlæg til decentral ventilation med varmegenvinding, samt fleksible decentrale ventilationsanlæg til skoler, institutioner og kontorbyggeri.

Mekanisk decentral ventilation er en effektiv og fleksibel måde at få installeret ventilation i eksisterende byggeri og nybyggeri. Decentral ventilation med varmegenvinding giver et forbedret indeklima og samtidigt genbruges varmen fra den brugte luft.

Industriventilation

Vi projekterer, monterer, indregulerer og servicerer alle former for industriventilation – inklusiv støjdæmpning af eksisterende anlæg, hvis der er behov for dette.

Lassen Ventilation laver desuden processug til industrianlæg.

Ventilationsrådgivning

Lassen ventilation hjælper med rådgivning om, hvad der skal til for at få et godt termisk indeklima – hvad skal luftmængden være? Hvilke temperaturer samt lydniveauer ønskes der? Dette udføres efter DS 447.

Vi kan hurtigt give et overslag på hvilke justeringer, der skal til for at få et godt indeklima. Vi ønsker en tæt dialog med vores kunder for derved at opnå gode og holdbare ventilationsløsninger.

Service

Som medlem af VENT-ordningen udfører Lassen Ventilation serviceeftersyn på ventilationsanlæg i henhold til VENT-ordningens retningslinjer og kvalitetssikringssystem. Dette er med til at sikre, at alle relevante dele i ventilationsanlægget er gennemgået af en certificeret ventilationstekniker, som er specialist i at få mest muligt ud af anlægget. Læs mere om VENT-ordningen på ordningens hjemmeside

Kontakt os for at høre mere

Få mere information omkring ventilation og hvad vi kan gøre for dig. Vi står altid til rådighed for spørgsmål og rådgivning.